Last van een daklekkage? Geheel vrijblijvend daklekkage melden!        Daklekkage melden

  • Hoofdkantoor Noorderhoofd 48, Dordrecht
  • Gratis offerte aanvragen

    Vraag gratis een offerte aan!

    Zodra u deze aanvraag verstuurd nemen wij binnen 24 uur contact met u op om een eventuele afspraak te maken om het werk te bekijken.


Pannen dakbedekking

Hellende daken betonnen of gebakken dakpannen
Vraag gratis pannen dakbedekking offerte aan!

Plan voor een terug bel afspraak

Bel mij terug verzoek

Wilt u graag een van onze medewerkers spreken. Vul hier onder het formulier in en wij bellen u zo snel mogelijk op!

Pannen dakbedekking

NNog altijd zijn de oude vertrouwde dakpannen de beschermer van de meeste huizen in Nederland. De keuze in dakpannen is ondertussen veel ruimer geworden. Er zijn diverse kleuren, mat/glans, formaten en vormen van dakpannen. Voor ieder hellend dak is er wel een geschikte dakpan. Dakpannen laten leggen op uw dak blijft een hele goede keus. Ze zijn namelijk bestand tegen zo goed als alle weersomstandigheden en ze zijn kleurvast en milieuvriendelijk.

U heeft de keuze uit de volgende 2 soorten:

Al eeuwenlang worden er keramische dakpannen gemaakt door klei op hoge temperatuur te bakken. Dit kan met iedere gewenste kleur waardoor u met kleidakpannen veel mogelijkheden heeft om de pannen naar wens te stijlen. Gaat u voor een langere levensduur, dan is de keramische dakpan van de drie soorten de beste keus. De keramische dakpan gaat namelijk onder ‘normale’ omstandigheden 50 tot 100 jaar mee.

Dit type dakpan bestaat uit uitgehard cement en is als dakpan eenvoudig te plaatsen wegens de grotere afmeting ten opzichte van kleidakpannen. Gaat uw voorkeur uit naar een relatief goedkope mogelijkheid, dan is de betonnen dakpan voor u geschikt. Hier staat wel tegenover dat de levensduur van betonnen dakpannen korter is dan de kleidakpannen, namelijk rond de 30 jaar. Het laten aanbrengen van een beschermlaag kan de levensduur daarentegen wel verlengen.

Gratis offerte ontvangen? Klik hier voor het aanvraag formulier

Gallerij

Vraag nu vrijblijvend om een gratis dak inspectie!      Gratis Dakinspectie Aanvragen

Ook via whatsapp te bereiken! 06-44161944

Nederland Veilig Wonen B.VUw dakdekker | Gebrand voor kwaliteit!

Stuur ons een bericht


Vraag nu vrijblijvend om een gratis dak inspectie!     Dak inspectie aanvragen