Last van een daklekkage? Geheel vrijblijvend daklekkage melden!        Daklekkage melden

  • Hoofdkantoor Noorderhoofd 48, Dordrecht
  • Gratis offerte aanvragen

    Vraag gratis een offerte aan!

    Zodra u deze aanvraag verstuurd nemen wij binnen 24 uur contact met u op om een eventuele afspraak te maken om het werk te bekijken.


Nokvorst

Bescherming nokgording & ventilering dak
Vraag gratis Nokvorst offerte

Plan voor een terug bel afspraak

Bel mij terug verzoek

Wilt u graag een van onze medewerkers spreken. Vul hier onder het formulier in en wij bellen u zo snel mogelijk op!

Nokvorst

Wij zijn gespecialiseerd is in het vastleggen van alle soorten dakpannen en nokvorsten. Dit doen we zowel bij bestaande woningen als bij nieuwbouw.

Vooral bij oude huizen komt het vaak voor dat het cement onder de nokvorsten inscheurt. Na een aantal jaar wordt het cement poreus en ontstaan er scheuren en gaten. Dit kan komen door weersomstandigheden en door de werking van het dak. Wanneer dit gebeurt, kan het regenwater in uw dak terecht komen en dus grote schade aanrichten. Het hout en isolatiemateriaal wordt aangetast en gaat in het slechtste geval rotten.

Dit kunt u voorkomen door tijdig een specialist in te schakelen om het oude cement te verwijderen en de nokvorsten vast te leggen met flexibele dakmortel "Flexim". Flexim is een elastische en stormvaste dakmortel dat oa bestaat uit het belangrijke bestanddeel lijnzaadolie. In Flexim zitten geen schadelijke stoffen zoals asbest en het is op alle soorten daken te gebruiken.

Zet uw nokvorsten vast met Flexim zodat de nokvorsten stormvast liggen en geen lekkage kunnen veroorzaken. Flexim is leverbaar in meerdere kleuren. Om een goed resultaat te behalen moet de ondergrond op een professionele manier worden gereinigd alvorens de Flexim kan worden aangebracht. Op de door ons geleverde, en gemonteerde, nokvorsten met Flexim leveren wij minimaal 5 jaar schriftelijke garantie.

Heeft u last van een kapotte/gekantelde/losliggende nokvorst? Dan kunt u hier een offerte aanvragen!

Vraag nu vrijblijvend om een gratis dak inspectie!      Gratis Dakinspectie Aanvragen

Ook via whatsapp te bereiken! 06-44161944

Nederland Veilig Wonen B.VUw dakdekker | Gebrand voor kwaliteit!

Stuur ons een bericht


Vraag nu vrijblijvend om een gratis dak inspectie!     Dak inspectie aanvragen