Last van een daklekkage? Geheel vrijblijvend daklekkage melden!        Daklekkage melden

  • Hoofdkantoor Noorderhoofd 48, Dordrecht
  • Gratis offerte aanvragen

    Vraag gratis een offerte aan!

    Zodra u deze aanvraag verstuurd nemen wij binnen 24 uur contact met u op om een eventuele afspraak te maken om het werk te bekijken.


Lood en zink

Afvoer en afsluit componenten
Vraag gratis lood of zink offerte aan!

Plan voor een terug bel afspraak

Bel mij terug verzoek

Wilt u graag een van onze medewerkers spreken. Vul hier onder het formulier in en wij bellen u zo snel mogelijk op!

Zink

De meest bekende toepassingen van zink zijn, dakgoten, hemelwaterafvoeren en zijkanten van dakkapellen. Zink is een materiaal dat in allerlei vormen toegepast wordt. De unieke kenmerken van zink zorgen voor de juiste uitstraling van zowel oude als nieuwe gebouwen. Als u eens iets anders wilt, is gevelbekleding of dakbedekking van zink misschien iets voor u.
`
Koper wordt in Nederland relatief minder vaak gebruikt als materiaal, maar kan ook voor dezelfde toepassingen gebruikt worden als zink. Bent u toe aan een nieuwe dakgoot, regenpijp of gaat u verbouwen en overweegt u gebruik te maken van een van bovenstaande materialen? Wij zijn u graag van dienst.

Bij de verwerking van lood moet u denken aan de nok van een puntdak, loodslabben langs een plat dak, kozijn of dakkapel en loketten langs de schoorsteen. De dikte van het lood kan verschillen en is ook afhankelijk van de toepassing. Dit lood kan na verloop van tijd gaan verscheuren. Deze scheuren kunnen gelukkig gerepareerd worden. Is het lood compleet verouderd? Dan raden wij u aan om het loodwerk te vernieuwen!

Gallerij

Vraag nu vrijblijvend om een gratis dak inspectie!      Gratis Dakinspectie Aanvragen

Ook via whatsapp te bereiken! 06-44161944

Nederland Veilig Wonen B.VUw dakdekker | Gebrand voor kwaliteit!

Stuur ons een bericht


Vraag nu vrijblijvend om een gratis dak inspectie!     Dak inspectie aanvragen