Last van een daklekkage? Geheel vrijblijvend daklekkage melden!        Daklekkage melden

  • Hoofdkantoor Noorderhoofd 48, Dordrecht
  • Gratis offerte aanvragen

    Vraag gratis een offerte aan!

    Zodra u deze aanvraag verstuurd nemen wij binnen 24 uur contact met u op om een eventuele afspraak te maken om het werk te bekijken.


Dakisolatie

Heel meer rendement uit uw woning..
Vraag gratis Dakisolatie offerte

Plan voor een terug bel afspraak

Bel mij terug verzoek

Wilt u graag een van onze medewerkers spreken. Vul hier onder het formulier in en wij bellen u zo snel mogelijk op!

Dakisolatie

Het isoleren van het dak is een investering waarop veel rendement voor u te behalen valt. Om dakisolatie nog interessanter voor u te maken, zijn er ook verschillende subsidies beschikbaar en biedt het ook nog andere financiële voordelen!

Bij een warm dak wordt de dakisolatie langs de buitenkant van de dakconstructie geplaatst waardoor de constructiematerialen in de isolatieschil is verwerkt. Dat biedt een groot aantal voordelen zoals een verlaagd risico op scheuren.Soms wordt bij huiseigenaren de vraag gesteld of het niet mogelijk is om bij dakrenovatie de bestaande pannen te recupereren. In principe is het mogelijk maar om onderstaande redenen is het niet aan te raden om dit te doen:
– Oude pannen, die op een niet geïsoleerd dak hebben gelegen, hebben vaak last van onzichtbare vorstschade. Wanneer ze dan op een goed geïsoleerd dak worden gelegd, bestaat het risico dat ze bij vorst kapot gaan vriezen.
– Het is lastig om met oude pannen het nieuwe dak esthetisch perfect af te werken. Meestal zijn de pannen niet maatvast, wat het leggen ervan bemoeilijkt.

Bij het laten uitvoeren van isolatiewerken kunt u misschien wel genieten van een verlaagd btw-tarief. U betaalt dan slechts 6% btw op de arbeidskosten in plaats van de gebruikelijke 21%. Op de isolatiematerialen zelf blijft het standaard btw-tarief van 21 procent echter wel van kracht. Er zijn nog enkele voorwaarden verbonden aan deze btw-vermindering. Een daarvan betreft de leeftijd van de woning, deze moet ouder zijn dan twee jaar om te kunnen genieten van het verlaagde btw-tarief. .

Vraag nu vrijblijvend om een gratis dak inspectie!      Gratis Dakinspectie Aanvragen

Ook via whatsapp te bereiken! 06-44161944

Nederland Veilig Wonen B.VUw dakdekker | Gebrand voor kwaliteit!

Stuur ons een bericht


Vraag nu vrijblijvend om een gratis dak inspectie!     Dak inspectie aanvragen