Last van een daklekkage? Geheel vrijblijvend daklekkage melden!        Daklekkage melden

  • Hoofdkantoor Noorderhoofd 48, Dordrecht
  • Gratis offerte aanvragen

    Vraag gratis een offerte aan!

    Zodra u deze aanvraag verstuurd nemen wij binnen 24 uur contact met u op om een eventuele afspraak te maken om het werk te bekijken.


Dakgoten

Hemelwater afvoer systeem.
Vraag gratis Dakgoten offerte

Plan voor een terug bel afspraak

Bel mij terug verzoek

Wilt u graag een van onze medewerkers spreken. Vul hier onder het formulier in en wij bellen u zo snel mogelijk op!

Dakgoten

Is uw dakgoot erg verouderd? Is uw dakgoot mogelijk aan vervanging toe? Dan bent u bij ons aan het juiste adres! Wij beoordelen de dakgoot graag of deze wel aan vervanging toe is. Waarom meer betalen dan nodig is? Resulteert de beoordeling in het vervangen van de dakgoot, dan kunnen er vervolgstappen ondernomen worden. De maten van de dakgoot worden opgemeten en meestal kan de dakgoot binnen twee dagen vervangen worden!


De kans op een dakgoot lekkage wordt vergroot als u uw dakgoot weinig laat onderhouden en/of schoonmaken. Veelal ontstaan lekkages in de dakgoot op een van de lasnaden waar de dakgoot aan elkaar gemonteerd is. Deze lasnaden kunnen wij ook voor u herstellen. Hiervoor gebruiken wij een vloeibaar rubber dat wij over de gehele binnenbak van de dakgoot aanbrengen. Hiermee sluit de dakgoot weer naadloos op elkaar en kunnen wij een lekvrije dakgoot garanderen!

Er zijn veel verschillende soorten en maten dakgoten. Een dakgoot is meestal van kunststof, zink of koper. Deze dakgoten dient (meestal) een keer per jaar gereinigd te worden tegen algen, mos en ander soort vuil wat in de dakgoot terecht komt. De dakgoot dient ervoor om het regenwater op een juiste manier naar beneden af te voeren door de regenafvoerpijp. Deze pijp moet bij het reinigen doorgestoken worden zodat de doorloop van de dakgoot goed blijft functioneren.

Gallerij

Vraag nu vrijblijvend om een gratis dak inspectie!      Gratis Dakinspectie Aanvragen

Ook via whatsapp te bereiken! 06-44161944

Nederland Veilig Wonen B.VUw dakdekker | Gebrand voor kwaliteit!

Stuur ons een bericht


Vraag nu vrijblijvend om een gratis dak inspectie!     Dak inspectie aanvragen