Last van een daklekkage? Geheel vrijblijvend daklekkage melden!        Daklekkage melden

 • Hoofdkantoor Noorderhoofd 48, Dordrecht
 • Gratis offerte aanvragen

  Vraag gratis een offerte aan!

  Zodra u deze aanvraag verstuurd nemen wij binnen 24 uur contact met u op om een eventuele afspraak te maken om het werk te bekijken.


Dakdekker in regio Alkmaar

Dakreparatie - Dakonderhoud - Dakrenovatie - Daklekkage - Dakdekker
Vraag gratis Dakdekker-alkmaar offerte

Plan voor een terug bel afspraak

Bel mij terug verzoek

Wilt u graag een van onze medewerkers spreken. Vul hier onder het formulier in en wij bellen u zo snel mogelijk op!

Voor platte of hellende daken

Al jaren het vertrouwde adres bij u in de regio Alkmaar voor deskundig onderhoud, inspectie of reparatie aan uw schoorsteen, dak, dakgoot of dakkapel. Wij werken o.a. voor Particulieren, Woningbouwverenigingen, VVE's en Monumentenzorg.

Wij zijn u graag van dienst & zijn gespecialiseerd in.

 • Dakreparatie, dakrenovatie van zowel pannendaken als bitumen dakbedekking
 • Repareren of vernieuwen van uw dakgoot of dakkapel
 • Dakreparatie, daklekkage, dakonderhoud, dakrenovatie
 • Inspectie van daken en schoorstenen
 • Verwijderen van vogelnesten
 • Levering en plaatsing van schoorsteenkappen
 • Reparatie, renovatie of vernieuwen van schoorstenen


Gratis dakinspectie

Als u een dak reparatie wilt laten uitvoeren wilt u natuurlijk weten wat de kosten daarvan zijn. Na het uitvoeren van de gratis inspectie, brengen wij u alle werkzaamheden en dak reparatie kosten op een rij. Met deze offerte weet u gelijk waar u aan toe bent en vallen de dak reparatie kosten achteraf niet flink tegen.

Door een tijdige inspectie uit te laten voeren, kan een dakreparatie vaak best meevallen. Kleine gebreken kunnen normaal leiden tot grotere problemen, waardoor een dakreparatie ineens een ingrijpend proces kan zijn. Wacht dus niet te lang en bel ons voor een afspraak !

Neem snel contact met ons op en laat ons het repareren dak uitvoeren!

Heeft u last van een daklekkage? Neem snel contact met ons op om grotere schade te voorkomen. Wij beoordelen de lekkage terplaatse en herstellen uw dak met gemak inclusief garantie op onze werkzaamheden.

Door onze ruime werkervaring sporen wij eenvoudig een lekkage op. Dit is omdat de opbouw/constructie van een dak vaak gelijk zijn aan elkaar. Bij een daklekkage hoeft u niet gelijk te denken aan hak en breek werk. Met de technieken van tegenwoordig kunnen wij uw dak meestal binnen aantal uur weer lek vrij krijgen met een professioneel en vakkundig eindresultaat + minimaal 5 jaar garantie op onderhoud & 10 jaar garantie op renovatie!.

Mocht uw dak van uw oude huis, schuur, of tuinhuis na jaren lang aan vervanging of verbetering toe zijn, dan spreken wij over een dakrenovatie. Soms is het ook echt nodig dat u uw dak na een bepaalde tijd renoveert. Dit kan verschillende redenen hebben, bij sommige daken kan de dakisolatie gewoon een stuk beter, en sommige daken moet helemaal weer waterdicht gemaakt worden. De werkzaamheden van een dakrenovatie zijn dus erg uiteenlopend.

Wij ontnemen graag uw zorg over uw dak of dakgoot en daarmee zijn wij u graag van dienst. Heeft uw dak een reparatie nodig krijgt u altijd garantie op de werkzaamheden. Dit is omdat wij achter het kwaliteit van ons werk staan! Door een dakinspectie aan te vragen krijgt u snel een overzicht over de status van uw dak. Wacht niet te lang, zodat u geen onverwachte (hoge) kosten gaat krijgen aan achterstalig onderhoud.

Gallery

Vraag nu vrijblijvend om een gratis dak inspectie!      Gratis Dakinspectie Aanvragen

Ook via whatsapp te bereiken! 06-44161944

Nederland Veilig Wonen B.VUw dakdekker | Gebrand voor kwaliteit!

Stuur ons een bericht


Vraag nu vrijblijvend om een gratis dak inspectie!     Dak inspectie aanvragen