Last van een daklekkage? Geheel vrijblijvend daklekkage melden!        Daklekkage melden

  • Hoofdkantoor Noorderhoofd 48, Dordrecht
  • Gratis offerte aanvragen

    Vraag gratis een offerte aan!

    Zodra u deze aanvraag verstuurd nemen wij binnen 24 uur contact met u op om een eventuele afspraak te maken om het werk te bekijken.


Dakcoating

Uw dak weer als nieuw binnen 1 dag!
Vraag gratis Dakcoating offerte

Plan voor een terug bel afspraak

Bel mij terug verzoek

Wilt u graag een van onze medewerkers spreken. Vul hier onder het formulier in en wij bellen u zo snel mogelijk op!

Dak coating

Uitlaatgassen, vorst, hitte, roet uit de schoorsteen, neerslag, wind, UV-stralingen etc. laten na verloop van tijd sporen achter. Het gevolg hiervan is: vochtige, verweerde en poreuze dakpannen; algen; korstmos en lelijke verontreiniging ontsieren dan uw woning. Een nieuw dak lijkt dan de enige (dure) oplossing, maar er is een alternatief!Het product coating is een milieuvriendelijke, beproefde methode die uitermate geschikt is voor gebakken en betonnen panelen leien. Het is, een op kleur gemaakte, rubberachtige laag die op de pannen wordt aangebracht. Dankzij coating kan er geen vocht meer in en/of tussen de dakpannen komen. Algen, korstmossen, aanslag en het kapotvriezen van dakpannen behoren daarmee tot verleden tijd! Uw dak wordt dus optimaal beschermd!

Het voordeel van dakcoating is dat er een groot aantal minder manuren in gaan zitten om alle dakpannen te vernieuwen. Ook hoeft er geen container te komen waarin het vuil afgevoerd moet worden. Op deze manier bent u vele malen goedkoper uit om het dak te coaten t.o.v. het compleet vernieuwen van het dak. Deze vorm van onderhoud verlengt de levensduur van uw dak met minimaal 20 jaar! Neem de proef eens op de som. U zult zien dat u het voor die prijs niet hoeft te laten!

Gallery

Vraag nu vrijblijvend om een gratis dak inspectie!      Gratis Dakinspectie Aanvragen

Ook via whatsapp te bereiken! 06-44161944

Nederland Veilig Wonen B.VUw dakdekker | Gebrand voor kwaliteit!

Stuur ons een bericht


Vraag nu vrijblijvend om een gratis dak inspectie!     Dak inspectie aanvragen